A Timeless Christmas (2020) online subtitrat in romana

Remember Me
A password will be e-mailed to you.
Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
Cancel
Filme si Seriale online subtitrate in romana
HD A Timeless Christmas Online

A Timeless Christmas HD

A Timeless Christmas    

TV-G 84 min

7.2
IMDB: 7.2/10 624 voturi

Director:

Actori: , , , , , , , , ,

Genul: ComedieFantezieRomantic

Premii: n/A

Tara: United States

Vizualizari: 3

Charles Whitley călătorește din 1903 până în 2020, unde se întâlnește cu Megan Turner și trăiește un Crăciun din secolul XXI.

Gânduri

Filmul începe la o licitație din 1903; Charles câștigă un Ceas de Crăciun atemporal pe care intenționează să îl dea logodnicului său, Eliza. Toți vorbesc cu accente britanice, cu excepția servitoarei Rosey, care nici măcar nu încearcă! Rosey nu pare să-i pese de Eliza și îl sfătuiește pe Charles că ar trebui să aștepte adevărata iubire. Charles trece cu ceasul de Crăciun în timpul lunii pline pentru a-l face să funcționeze din nou și se trimite în secolul XXI.

În 2020, Megan (o rudă îndepărtată a lui Rosey) lucrează ca ghid turistic pentru conacul istoric. Charles are un tablou imens pe perete și a dispărut misterios într-o noapte din 1903. REAL Charles se trezește și este foarte confuz. El dă drumul turului din conac și se enervează cu personalul pentru că și-a suplinit servitorii. Ei cred că Charles este un actor care este și WAY. Charles nu înțelege nimic. Avioanele Carm, microundele l-au confuz.

Charles insistă că este din trecut, iar Megan începe să considere că ar putea spune adevărul. După ce Charles este luat de poliție, ea caută o gaură în podea și găsește un compartiment secret cu ceasul de Crăciun și note vechi.

Megan îl scoate pe Charles din închisoare și îl ia la pizza. Megan este un cărturar și și-a studiat istoria pentru disertație. Ea îl informează că bunurile sale au fost lichidate, iar casa lui s-a transformat într-un muzeu. Numele său este moștenirea sa în 2020. Charles vrea să se întoarcă. (Asta până când își dă seama ce este televizorul.) Charles își petrece noaptea în conac și se trezește a doua zi, acceptând să se joace singur în turneu. Megan și Charles cochetează în fața oaspeților.

Charles este un hit alături de colegii săi de actori și regizor. Recenziile turneului îl numesc o bucată, ceea ce este. Megan își folosește salariul pentru prima săptămână pentru a cumpăra hainele noi ale lui Charles și mai multe pizza. Apoi merg la iluminatul pomului de Crăciun al orașului și, atunci când oamenii din oraș încep să cânte, „Vă dorim un Crăciun fericit”. Charles nu cunoaște cuvintele pentru că nu a fost scris până în 1903; a fost scris în 1935. (Iubesc toate aceste mici detalii.) Megan nu îl învață doar despre cântece; ea explică întregul internet și telefoanele mobile. Apoi filmul s-a terminat pentru că a durat atât de mult.

Glumind, vine luna de Crăciun și Charles își dă seama că ceasul asociat cu luna ar putea avea ceva de-a face cu călătoria în timp. Îi cer Kenny, regizorul turneului, să o verifice. El le arată arhivele și le spune să se ocupe. Charles a citit despre călătoriile în timp în cărți vechi, în loc de INTERNET! Megan nu vrea să plece și îi spune să fie fericit să fie acolo unde este. Îl invită la o petrecere în familie pentru a-și arăta tradițiile familiale. Charles învață mai mult decât se chinuie prin intermediul unei familii PowerPoint. Eliza s-a căsătorit cu dușmanul său jurat. Se simte trădat, dar mulțumesc, Megan, că i-ai spus adevărul. (Doar după ce am fost prins încercând să ascund adevărul.)

În timp ce se afla într-un interviu de muncă la universitate, Megan vede ceasul și i-l aduce lui Charles. Ea îi spune că trebuie să încerce să se întoarcă în 1903. Charles începe să creadă că ar putea dori să rămână. Cel puțin pentru petrecerea de vacanță a conacului.

Charles își face intrarea mare și arată fabulos. Toată lumea de la petrecere observă și este foarte interesată de asta. Charles ține un discurs pasionat despre amintirea trecutului tău, dar despre îmbrățișarea prezentului tău. Apoi dansează cu actorul Eliza în timp ce Megan îl privește, confuz și sperând că va rămâne. Charles îi dă lui Megan un cadou de Crăciun, va rămâne pentru că merită fericirea. Se sărută și intenționează să petreacă NYE împreună. Sperăm că asta înseamnă o continuare!Fii primul care comentează.

Avatar FilmeOnline
  • Buna, guest

Titluri similare