American Pie 3 Wedding (2003) online subtitrat HD

Remember Me
A password will be e-mailed to you.
Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
Cancel
Filme Online Subtitrate in Romana
HD American Pie 3 Wedding Online

American Pie 3 Wedding HD

Placinta Americană - Nunta    

R 96 min

6.3
IMDB: 6.3/10 194,119 voturi

Director: , , , ,

Actori: , , , , , , , , ,

Genul: Comedie

Premii: 3 wins & 6 nominations.

Tara: United States / Germany

Vizualizari: 15

American Pie 4 Wedding – Placinta Americană – Nunta 2003 film online subtitrat in Romana HD

Îndragiții eroi din American Pie și American Pie 2 au reușit să o facă… și vor să o facă din nou, foarte curând. De data asta o vor face în fața tuturor apropiaților. Jim (Jason Biggs) și Michelle (Alyson Hannigan) se căsătoresc.

Michelle își dorește o nuntă perfectă, ceea ce este greu de obținut chiar dacă toți se comportă impecabil și se înțeleg intre ei… puțin probabil, nu?

Cadence, sora foarte frumoasă a lui Michelle (January Jones) va fi domnișoara de onoare. Și atunci când Stifler (Sean William Scott) și Finch (Eddie Kaye Thomas) pun ochii pe ea, începe o confruntare pe viață și pe moarte. Călcându-și toate principiile pentru a o cuceri pe Cadence, Stifler devine un tip șarmant.

Jim are destule pe cap, mai ales că trebuie să-i impresioneze pe părinții viitoarei sale soții, Harold (Fred Willard) și Mary (Deborah Rush), care se dovedesc destul de rigizi. De aceea, Jim îl avertizează pe Stifler să o lase mai moale și Stifler renunță la obișnuitul său plan de atac, transformându-se în băiatul perfect din visul oricărei fete. Finch nu are de ales și trebuie să devină băiatul rău și astfel Cadence trebuie să aleagă între gentleman-ul Stifler și golanul Finch.

Spre norocul lui Jim, unele lucruri rămân ca înainte întrucât tatăl său (Eugene Levy) continuă să-i ofere sfaturi bine intenționate dar de cele mai multe ori inutile, oferind uneori prea multe detalii din experiența sa și a mamei lui Jim (Molly Cheek).

Nu lipsește Kevin (Thomas Ian Nicholas), care împreună cu Jim și Finch se află într-o misiune foarte delicată: aceea de a găsi rochia perfectă pentru Michelle. Rezultatul poate fi rezumat astfel: o petrecere de burlaci cu două domnișoare foarte picante, lecții de dans, o biserică plină de flori moarte, un inel buclucaș și un tort uriaș și… păros.

Regăsindu-se în liceenii din American Pie, spectatorii au continuat să le urmărească evoluția către maturitate, iar acum este timpul pentru ultima parte a trilogiei, în care eroii filmului se transformă în adulți.Fii primul care comentează.

Avatar FilmeOnline
  • Buna, guest

Titluri similare