Amulet (2020) online subtitrat in romana

Remember Me
A password will be e-mailed to you.
Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
Cancel
Filme Online Subtitrate in Romana

Când Tomaz sapă o mică figurină din pământul bogat și întunecat din „Amulet”, el nu are niciun sentiment al necazului pe care îl va aduce. Studenții supranaturalului cinematografic vor ști mai bine, având în vedere obiectele fantastice împrăștiate în tot genul horror, cu păpușile sale demonice, casetele video blestemate și fetișurile fermecate. Obiectul de aici este uzat și palid ca osul, cu sâni și un disc asemănător coajelor care se vântură deasupra capului ca o mantilă.

Intră Tomaz (Alec Secareanu), încoronat în mister și izolat în păduri adânci. Setarea cărților de povești se potrivește curios cu pușca, uniforma și blocajul rutier pe care îl păzește (uneori în timp ce citește „Despre violență”, de Hannah Arendt). Măi, ce ochi mari și creier ai, spectatorii se pot gândi, în timp ce se întreabă unde este și ce face acolo. Scriitorul-regizor Romola Garai, totuși, își păstrează fundalul și imaginea de ansamblu estompată, permițându-vă imaginației să meargă liber în timp ce copacii foșnesc și camera planează. Faptul că este un soldat fără o cauză evidentă sau o țară nu face decât să adauge vibrației înfricoșătoare și anxioasă.

Un basm răuvoitor despre bărbați și femei, violență și putere (și lucruri care merg în noapte), „Amuleta” îți descompune frumos nervii pentru prima oră înfiorătoare. Lucrând cu o echipă de crack atât în ​​fața camerei, cât și în spatele acesteia, Garai tachinează povestea încet, presărând detalii ascuțite și rezonante pe fondul plângerilor dintr-un refren de banshee (datorită compozitorului Sarah Angliss). Când Tomaz scoate un aparat de ras drept pentru bărbierit, momentul declanșează alarmele Cehovian-Hitchcockian într-o imagine inteligență economică. Lama mărunțită sugerează, de asemenea, pur și simplu prin asociere, că Tomaz are ceva de-a face cu modificările bruște și cu fragmentarea narativă destabilizatoare.

Complotul se îngroașă după ce Tomaz dezgropă figurina, care este urmată de o lovitură din el gâfâind treaz, parcă dintr-un coșmar. Acum, cu barbă și trăiește la Londra, pare să fie un vagabond, deși inițial nu este clar dacă aceasta este perioada actuală sau o altă perioadă. Flașează la ceea ce pare a fi o ghemuit, lucrează în construcții și pare complet în derivă, un meandru care se termină atunci când întâlnește o călugăriță solicitantă, sora Claire (Imelda Staunton, într-o scurtă și delicioasă întorsătură). Pe scurt, ea îl livrează într-una dintre acele case scârțâitoare, care scârțâie, cu pereți decupați și pete alarmante, o fetiță aparentă aflată în primejdie, Magda (Carla Juri) și o enigmă țipătoare care locuiește la ultimul etaj.Fii primul care comentează.

Avatar FilmeOnline
  • Buna, guest

Titluri similare