Concrete Plans (2020) online subtitrat HD

Remember Me
A password will be e-mailed to you.
Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
Cancel
Filme Online Subtitrate in Romana
HD Concrete Plans Online

Concrete Plans HD

Concrete Plans    

n/A 91 min

4.8
IMDB: 4.8/10 150 voturi

Director:

Actori: , , , , , , ,

Genul: Thriller

Premii: n/A

Tara: United Kingdom

Vizualizari: 10

Concrete Plans este un lungmetraj britanic de groază din 2020 despre tensiunile și acțiunile violente care apar pe un șantier galez.

Regizat de Will Jewell, filmul îi are în rolurile principale pe Amber Rose Revah, James Lance, Kevin Guthrie, Charley Palmer Rothwell și Goran Bogdan. Produs de Rob Alexander, Ian Davies și Kathy Speirs.

În vârful muntilor îndepărtați din Țara Galilor, cinci constructori sunt cumpărați împreună pentru renovarea unei vechi ferme întinse. Găzduite în portacabine mucegăite, tensiunile se înmoaie în curând printre bărbați și între proprietarul proprietar aristocratic.

Dave, vechi obosit din lume, și maistru, maistru Bob, încearcă să păstreze pacea. Cu toate acestea, nepotul său Steve cade sub influența malignă a bigotului Jim, perechea luându-i un aversiv față de ucraineanul Viktor.

Pe măsură ce vremea se închide și plățile întârzie, se calmează. Sângele este vărsat. În timp ce bărbații cu guler albastru se confruntă cu o spirală tot mai întunecată a alegerilor morale, Jim face o propunere uimitoare …Fii primul care comentează.

Avatar FilmeOnline
  • Buna, guest

Titluri similare