Cum să-ți dresezi dragonul 3 (2019) online dubat in romana

Remember Me
A password will be e-mailed to you.
Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
Cancel
Filme Online Subtitrate in Romana
HD Cum să-ți dresezi dragonul 3 Online

Cum să-ți dresezi dragonul 3 HD

How to Train Your Dragon: The Hidden World    

PG 104 min

7.5
IMDB: 7.5/10 96,155 voturi

Director:

Actori: , , , , , , , , ,

Genul: AcțiuneAnimaţieAventura

Premii: Nominated for 1 Oscar. Another 5 wins & 57 nominations.

Tara: United States / Japan

Vizualizari: 71

DreamWorks Animation prezintă o poveste despre maturizare, despre găsirea curajului de a înfrunta necunoscutul, și despre cum nimic nu te poate pregăti pentru momentul în care trebuie să renunți la cineva drag.
Ceea ce a început ca o prietenie neașteptată dintre un adolescent viking și un neînfricat dragon Furia Nopții a devenit, deja, o aventură de-o viață. Bine ați venit la cel mai uimitor capitol al uneia din cele mai îndrăgite francize din istoria filmului – Cum să-ți dresezi dragonul 3!

Acum șef și conducător al Insulei Tontului, alături de Astrid, Sughiț a creat o utopie glorios de haotică pentru populația de dragoni. Apariția bruscă a Furiei Luminii coincide cu cea mai sumbră amenințare care a planat vreodată asupra orășelului lor, așa că Sughiț și Știrbul trebuie să părăsească singurul cămin pe care l-au cunoscut vreodată, și să pornească într-o călătorie spre o lume ascunsă despre care se știe că există doar în legende. Pe măsură ce li se dezvăluie adevăratul destin, dragonul și călărețul său vor lupta împreună, până la capătul Pământului, pentru a apăra tot ce a ajuns să le fie mai drag.Fii primul care comentează.

Avatar FilmeOnline
  • Buna, guest

Titluri similare