Death of Me (2020) online subtitrat in Romana HD GRATIS

Remember Me
A password will be e-mailed to you.
Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
Cancel
Filme Online Subtitrate in Romana
WEB-DL Death of Me Online

Death of Me HD

Death of Me    

R 94 min

4.3
IMDB: 4.3/10 720 voturi

Director:

Actori: , , , , , , , , ,

Genul: HorrorMisterThriller

Premii: n/A

Tara: United States

Vizualizari: 69

În vacanță pe o insulă de pe coasta Thailandei, cuplul Neil și Christine se trezesc mahmureală și fără amintiri din noaptea anterioară. Găsesc imagini de pe camera lui Neil și privesc îngroziți, când Neil pare să o ucidă pe Christine. Cu douăzeci și patru de ore până la următorul feribot și un taifun care amenință insula, Christine și Neil încearcă să reconstruiască evenimentele nopții – și sunt prinși într-o rețea de mister, magie neagră și crimă.

Death of Me este cel mai recent mister / thriller de la distribuitorul Saban a cărui abordare pare să fie achiziționarea de proiecte care au premise solide, uneori ingenioase, fără a se asigura, de fapt, că este un film bun. În acest caz, cu regizorul Darren Lynn Bousman la conducere (responsabil pentru câteva dintre intrările din seria Saw înainte ca franciza să devină limită de neînțeles și mută dincolo de credință) există o licărire de speranță că cele mai grave dintre aceste elemente de bază pot fi depășite și cel mult, vor exista niște gore și groază corporală. Acesta din urmă este cu siguranță prezent, dar vine la costul greșit al însușirii culturale a unei vacanțe thailandeze de coșmar folosind fiecare clișeu retrograd din cărți.

Înainte de a ne întoarce la orice în neregulă cu Death of Me (și există multe), să începem de la început cu secvența de pre-credite de 17 minute care stabilește efectiv temerea și necunoscutul. Trezindu-se de la întunecare, cuplul în vacanță Christine și Neil (Maggie Q și, respectiv, Luke Hemsworth) aleargă târziu și se grăbesc să-și facă feribotul, ducându-i departe de mica insulă mică din Pacificul de Sud situat undeva în Thailanda. În timp ce își adună lucrurile în speranța de a nu uita nimic, există emisiuni TV și radio care avertizează despre un taifun potențial dezastruos pe care insula nu l-a văzut niciodată, în primul rând pentru că nu a existat niciodată o astfel de furtună în aproximativ 200 de ani.Un comentariu

Avatar FilmeOnline
  • Buna, guest

Titluri similare