Familia Crood 2: Vremuri noi (2020) dublat in romana

Remember Me
A password will be e-mailed to you.
Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
Cancel
Filme Online Subtitrate in Romana
HD Familia Crood 2: Vremuri noi Online

Familia Crood 2: Vremuri noi HD

The Croods: A New Age    

PG 95 min

7
IMDB: 7/10 5,096 voturi

Director:

Actori: , , , , , , , , ,

Genul: AnimaţieAventuraComedie

Premii: n/A

Tara: United States

Vizualizari: 3658

Familia Crood: Vremuri 2020 Desene Animate Filme Online Dublate si Subtitrate in Limba Romana HD The Croods: A New Age

La șapte ani de la lansarea filmului „The Croods”, o continuare apare în cele din urmă din peșterile de la Hollywood, împingându-și drumurile spre teatrele de pe piețele în care oamenii sunt încă lăsați să meargă la multiplex. Mai degrabă decât să-l aruncați pe VOD, cum ar fi „Trolls World Tour”, Universal și Dreamworks continuă cu o lansare în cinematografie, chiar și când cazurile COVID cresc.

Oare oamenii se vor lega de o mască după curcanul de Ziua Recunoștinței și vor ieși să vadă unul dintre puținele blockbustere lansate în acest sezon? Povestea de afaceri de aici ar putea genera unele titluri interesante, mai ales dacă ajunge la un pierdut financiar pentru compania care dorește să riște să o deschidă în cinematografe. Aceasta este singura poveste care va fi de interes, deoarece filmul în sine este hiperactiv și superficial, genul de continuare animată care funcționează sub o estetică „mai mult este mai bună”, sperând să amortească publicul să creadă că au fost de fapt distrați.

O primă jumătate decentă și o voce solidă de-a lungul timpului cedează haosului total pentru a doua jumătate și realizarea că nu există aproape nici o intenție artistică reală aici. Fără poveste, fără personaje, fără construirea lumii, fără design. Toate sunt culori strălucitoare și zgomote puternice. Ai crede că am evoluat dincolo de asta până acum.

Comparativul fermecător „The Croods” a fost povestea unui tată supraprotector pe nume Grug (Nicolas Cage) care s-a împăcat cu faptul că fiica sa Eep (Emma Stone) a trebuit să crească și să-și asume unele riscuri, inclusiv căderea îndrăgostit de un băiat pe nume Guy (Ryan Reynolds). „The Croods: The New Age” se deschide cu o scurtă amintire a istoriei lui Guy și a modului în care a devenit parte a pachetului Croods, una care include și mama Ugga (Catherine Keener), fiul Thunk (Clark Duke) și Gran ( Cloris Leachman). Eep și Guy își încep romantismul într-o lume din ce în ce mai periculoasă. Există un montaj timpuriu distractiv la „Cred că te iubesc”, deoarece pachetul evită situațiile care pun viața în pericol.

Imediat după ce Grug descoperă că fiica lui are în vedere să părăsească haita pentru a-și începe propria cu Guy, Crood-urile se împiedică de o comună împrejmuită, condusă de Bettermans – Hope (Leslie Mann), Phil (un mare Peter Dinklage) și fiica lor. Dawn (Kelly Marie Tran). The Bettermans sunt șoarecii orașului față de șoarecii țării Croods. Ei își compostează gunoiul în loc să-l lase în sălbăticie; poartă sandale și coliere și chifle pentru bărbați; Phil are chiar o peșteră literală la care să se retragă atunci când viața devine prea grea. Toată civilizația este șocantă pentru Croods, inclusiv bananele și oglinzile sale. Guy are o istorie importantă cu Bettermans, ceea ce duce la un fel de triunghi amoros al pachetului – Guy se va întoarce în lumea mai civilizată și previzibilă a Dawn Betterman sau va cutreiera câmpiile periculoase cu Eep Crood?

Nu este un punct de plecare rău, dar patru scriitori creditați (plus încă doi creditați cu povestea) nu își pot da seama cum să se bazeze pe ea. Setarea promițătoare face loc mizelor superficiale, glumelor repetate și imaginilor hiperactive. În concluzie, am trei copii cu vârsta sub 11 ani, așa că am expertiza de a spune că acesta este unul dintre cei mai inducători de dureri de cap din ultimii ani. Nimeni nu așteaptă nuanțe într-o continuare a filmului „The Croods”, dar există un echilibru între acest zgomot și non-stop.Fii primul care comentează.

Avatar FilmeOnline
  • Buna, guest

Titluri similare