Familia Mitchell împotriva roboţilor (2021) dublat in romana

Remember Me
A password will be e-mailed to you.
Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
Cancel
Filme si Seriale Online Subtitrate
HD Familia Mitchell împotriva roboţilor Online

Familia Mitchell împotriva roboţilor HD

The Mitchells vs. the Machines    

PG 1h 53min

7.8
IMDB: 7.8/10 54936 voturi

Director: , ,

Actori: , , , , , , , , ,

Genul: AnimaţieAventuraComedie

Premii: n/A

Tara: Canada

Vizualizari: 4

Familia Mitchell împotriva roboţilor (2021) Desene Animate Filme Online Dublate si Subtitrate in Limba Romana The Mitchells vs. the Machines

Creatorii producțiilor Spider-Man: Into The Spider-Verse (premiată cu Oscar) și The LEGO Movie prezintă The Mitchells vs. The Machines, o comedie de acțiune animată despre o familie obișnuită, care se află în mijlocul celei mai mari provocări de până acum: salvarea lumii de la apocalipsa roboților. Nu e mare lucru, nu? Totul începe când ciudata, dar creativa Katie Mitchell este acceptată la școala de film a visurilor sale.
Ea este nerăbdătoare să plece cât mai repede de acasă și să cunoască persoane asemenea ei, dar tatăl ei iubitor insistă ca întreaga familie să o conducă la școală, pentru a întări legăturile familiale în această călătorie deloc stânjenitoare sau forțată.
Când credeau că nimic nu mai poate contribui la înrăutățirea călătoriei, brusc începe răscoala roboților! De la telefoane inteligente la aspiratoare robotizate și la maleficele jucării Furby, toate sunt folosite pentru a captura toți oamenii de pe planetă. Acum salvarea omenirii depinde de membrii familiei Mitchell, inclusiv de mama Linda, o eternă optimistă, ciudatul frățior Aaron, cățelul Monchi și doi roboți prietenoși, dar cam prostuți.Fii primul care comentează.

Avatar FilmeOnline
  • Buna, guest

Titluri similare