Fast And Furious 9 (F9) (2021) online subtitrat

Remember Me
A password will be e-mailed to you.
Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
Cancel
Filme Online Subtitrate in Romana
HD CAM Fast And Furious 9 (F9) Online

Fast And Furious 9 (F9) HD

Furios și iute 9 - F9    

PG-13 145 min Acțiune

6.4
IMDB: 6.4/10 n178.937/A voturi

, , , , , , , , ,

n/A

United States

Fast & Furious 9 – Furios și iute 9 – F9 2021 online Subtitrat in romana

Iată tot ce știm despre Fast & Furious 9, alias F9, până acum. Franciza Fast & Furious s-a extins vara trecută cu primul său film spinoff, Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw. Acest film a urmat personajelor lui Dwayne Johnson și Jason Statham, Luke Hobbs și Deckard Shaw, în propria lor aventură independentă, înainte ca seria principală să continue anul viitor.

În anii de la lansarea inițială a cinematografelor Fast and the Furious în 2001, proprietatea a crescut cu pași mari în ceea ce privește grosimea box-office-ului, amploarea și chiar recepția critică. Franciza a reușit, de asemenea, să atragă o gamă largă de actori în acel moment, variind de la vedete de acțiune de renume precum Johnson și Statham la actori de personaje populare (Luke Evans), actori care au devenit de atunci super-vedete (Gal Gadot) și chiar și câștigători de Oscar sub formele lui Helen Mirren și Charlize Theron. Cu toate acestea, la baza ei, seria este încă povestea fostului condamnat de stradă Dominic Toretto (Vin Diesel) și a familiei sale extinse. Asta nu s-a schimbat nici de la moartea tragică a lui Paul Walker, Fast and Furious, în timpul producției de pe Furious 7.

Fanii vor trebui să aștepte mult mai mult decât se aștepta inițial pentru ca Fast & Furious 9 să ajungă în cinematografe. Universal a datat inițial filmul pentru 19 aprilie 2019, înainte de a-l întoarce și de a-i acorda acea dată lui Hobbs & Shaw. F9 a fost plasat apoi pe 22 mai 2020, dar Coronavirusul a sosit pentru a arunca Hollywoodul în dezordine, ceea ce a făcut ca continuarea să fie amânată aproape un an întreg până la 2 aprilie 2021. Această mișcare lasă Fast and Furious 10 fără o dată de lansare, deocamdată

Revenind la rolurile lor anterioare de franciză pentru Fast & Furious 9 sunt Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Chris “Ludacris” Bridges, Tyrese Gibson, Nathalie Emmanuel, Charlize Theron, Helen Mirren, Lucas Black, Bow Wow, Jason Tobin și Sung Kang. Printre noii membri ai distribuției pentru F9 se numără John Cena, Michael Rooker, Cardi B, Anna Sawai, Finn Cole, Vinnie Bennett, Ozuna și Francis Ngannou. Detalii despre toate noile roluri pe lângă rolul lui Cena – el îl interpretează pe fratele mai mic al lui Dom – sunt ținute sub acoperireFii primul care comentează.

Avatar FilmeOnline
  • Buna, guest

Titluri similare