Fatman (2020) online subtitrat in Romana HD GRATIS

Remember Me
A password will be e-mailed to you.
Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
Cancel
Filme si Seriale Online Subtitrate
WEB-DL Fatman Online

Fatman HD

Fatman    

R 100 min

6
IMDB: 6/10 2,090 voturi

Director: , ,

Actori: , , , , , ,

Genul: AcțiuneComedieFantezie

Premii: n/A

Tara: United Kingdom / Canada / United States

Vizualizari: 41

Fatman 2020 Filme Online Dublate si Subtitrate in Limba Romana HD

Un Moș Crăciun din lumea reală ar putea fi foarte bine ca cel din „Fatman” – obosit din lume și epuizat de zeci de ani de muncă, frustrat de copii în zilele noastre, primind o bursă anuală de la guvernul Statelor Unite pentru creșterea sezonieră generozitatea oferă economiei.

Co-scriitorii / co-directorii fraterni Eshom și Ian Nelms ne conving cu siguranță și într-un fel inteligent de viața și funcționarea unui Moș Crăciun real și cu adevărat amar, care se străduiește să se întâlnească și a pierdut spiritul vesel al sărbătorilor. Toți ceilalți au câștigat bani din imaginea și faptele sale bune, dar nici măcar nu poate plăti factura electrică.

Există o idee interesantă în această versiune a legendei lui Moș Crăciun – una care trebuie să se confrunte cu o lume în schimbare, necesitățile de zi cu zi de a trăi o viață relativ obișnuită, stresul istovitor al conducerii unei întreprinderi de afaceri în curs de desfășurare și tentația de a lua în considerare valori pentru o zi de plată rapidă și ușoară.
Aceasta este aproximativ jumătate din această poveste specială, care îl aruncă pe Mel Gibson drept Chris Cringle, Moșul legendei, cu abilități de vindecare magice și o cunoaștere intimă a tuturor celor pe care îi întâlnește și o longevitate aparent fără vârstă și o manivelă veche, care se plânge de calea lumea și scoțându-și frustrările pe cutii asortate cu tematică de Crăciun cu un pistol.

Această parte a acestei povești este amuzantă, nu numai pentru răsucirea semnificativă a personajului, ci și datorită potențialului său de mușcătură satirică. Totuși, există o altă parte în povestea lui Nelms, care se referă la o pereche de oameni cruzi și supărați care cred că au fost nedreptățiți de Moș Crăciun.

Unul este un băiat pre-adolescent, bogat și răutăcios și deja convins de măreția sugerată de viața sa privilegiată, iar celălalt este un asasin profesionist, care colectează jucării din atelierul lui Moș Crăciun ca hobby secundar atunci când nu ucide oameni pentru bani.
Când Billy (Chance Hurstfield), puștiul, primește un Crăciun de la Moș Crăciun de Crăciun (pentru a fi corect, el vine după ce a ordonat răpirea unui coleg de clasă, care a îndrăznit să aibă un proiect științific mai bun decât el și a amenințat-o cu un șoc puternic de la o baterie de mașină), îl angajează pe asasin, cunoscut sub numele de Omul slab și interpretat de Walton Goggins (admirabil de rece și reptilian), pentru a ucide „bărbatul gras”.Fii primul care comentează.

Avatar FilmeOnline
  • Buna, guest

Titluri similare