Good Morning Christmas! (2020) online subtitrat in romana

Remember Me
A password will be e-mailed to you.
Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
Cancel
Filme Online Subtitrate in Romana
HD Good Morning Christmas! Online

Good Morning Christmas! HD

Good Morning Christmas!    

n/A 84 min

7.4
IMDB: 7.4/10 264 voturi

Director:

Actori: , , , , , , , , ,

Genul: Romantic

Premii: n/A

Tara: n/A

Vizualizari: 61

Filmul va fi un deliciu special pentru fanii lui Hallmark, deoarece vor vedea o reuniune a celor două vedete ale filmului, care au lucrat împreună la filmul din 2016 „The Irresistible Blueberry Farm”. Cu toate acestea, ambele sunt cunoscute și pentru celelalte roluri ale acestora, Sweeney jucând și în filmele „Murder, She Baked”, „Love On the Air”, „Christmas at Holly Lodge” și „Time For You To Come Home for Christmas” . ” De asemenea, este probabil cea mai cunoscută pentru rolul ei de Sami Brady în „Zilele vieții noastre”.

Între timp, Blucas este cunoscut și pentru rolurile sale din filmele „Operațiunea Crăciun”, „Miss Crăciun”, „Sezonul pentru dragoste” și „Vacanță pentru eroi”.

Ce se va întâmpla atunci când aceste două stele se reunesc pentru al doilea proiect împreună? Potrivit unui sinopsis, o relație de pe cameră ar putea să înflorească în curând în ceva mai mult de pe ecran.

„Două gazde TV sunt trimise într-un orășel festiv de Crăciun”, se arată în sinopsis. „În timp ce se prefac că se înțeleg de dragul aspectului, ei descoperă că există mai multe reciproce decât credeau.”

Vor decide să urmărească o romantism de Crăciun?Fii primul care comentează.

Avatar FilmeOnline
  • Buna, guest

Titluri similare