Haos de Crăciun (2015) online subtitrat in romana HD GRATIS

Remember Me
A password will be e-mailed to you.
Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
Cancel
Filme si Seriale online subtitrate in romana
HD Haos de Crăciun Online

Haos de Crăciun HD

Christmas with the Coopers    

PG-13 107 min

5.8
IMDB: 5.8/10 19,806 voturi

Director:

Actori: , , , , , , , , ,

Actori:

Genul: ComedieFantezieRomantic

Premii: 2 nominations.

Tara: United States

Vizualizari: 1

Ah, perioada sărbătorilor… Acele momente magice când toată lumea se adună… Și care îți amintesc un lucru…FAMILIA, UN CADOU PE CARE NU ÎL POȚI RETURNA!

Charlotte Cooper (DIANE KEATON) are o dorință de Crăciun simplă. Vrea ca familia ei să aibă amintirea unui Crăciun perfect. Dar, de patru generații, adunarea clanului Cooper sub același acoperiș a fost oricum, numai perfectă, nu. Relaxarea și bucuria nu sunt simple – va ninge cu găleata, se va arunca peste tot cu mâncare și vor venit musafiri neașteptați. Dar, mai întâi, Fantomele Crăciunurilor Trecut, Prezent și Viitor vor sta cu capetele sus pe când fiecare dintre membrii familiei Cooper va veni acasă.

Sam Cooper (JOHN GOODMAN) a fost, fără prea multă tragere de inimă, de acord cu dorința lui Charlotte, soția lui de 40 de ani încoace, să nu anunțe vestea despărțirii lor tocmai de Crăciun.

Fiica familiei, Eleanor (OLIVIA WILDE), o scriitoare care nu are de lucru și care a fost trădată de iubitul ei, își omoară timpul pe aeroport încercând să evite dezamăgirea inevitabilă a familiei ei în legătură cu faptul că nu are o relație stabilă. Ceea ce găsește pe aeroport este pachetul perfect, soldatul Joe (JAKE LACY), care se află la un zbor anulat din cauza zăpezii distanță de a-și vizita familia înainte de a pleca în misiune.

Fiul lui Charlotte și Sam, Hank (ED HELMS) se distrează cu „bucuriile” vieții de părinte singur, care are trei copii – pe minunata Madison care are cinci ani (BLAKE BAUMGARTNER), pe Bo, care are 7 ani (MAXWELL SIMKINS) și pe Charlie (TIMOTHEE CHALAMET), care are 16 ani și care își croiește în mod ciudat drumul către prima iubire. Fosta soție a lui Hank, Angie (ALEX BORSTEIN) complică totul. Ce este pe primul loc pe lista de dorințe a lui Hank ? O slujbă, înainte ca toată lumea să afle că tocmai a rămas șomer.

Sora lui Charlotte, Emma, (MARISA TOMEI) constată că rivalitatea dintre ea și sora ei o transformă într-o hoață în timpul unei excursii la mall – o situație pe care numai ofițerul Williams (ANTHONY MACKIE), care și el se luptă cu angoasele legate de sărbători, o poate trata.

Mai este și tatăl lui Charlotte și al Emmei, Bucky (ALAN ARKIN) care se simte mai apropiat de ospătărița Ruby (AMANDA SEYFRIED) decât de fiicele sale. Mătușa senilă a lui Sam, mătușa Fishy (JUNE SQUIBB), datorită vârstei și memoriei care o cam lasă, este singura care trăiește în prezent și care reușește să facă pe toată lumea din familie să zâmbească, inclusiv pe patrupedul familiei.
Și să nu-l uităm pe dragul câine al familiei, Rags. El le-a fost alături la toate adunările de clan, inclusiv la cea care va deveni cel mai memorabil Crăciun !

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!Fii primul care comentează.

Avatar FilmeOnline
  • Buna, guest

Titluri similare