Hotel Transylvania: Transformania (2021) online subtitrat HD

Remember Me
A password will be e-mailed to you.
Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
Cancel
Filme Online Subtitrate in Romana
HD Hotel Transylvania: Transformania Online

Hotel Transylvania: Transformania HD

Hotel Transilvania 4: Transformania    

PG n/A

n/A
IMDB: n/A/10 n/A voturi

Director: ,

Actori: , , , , , , , , ,

Genul: AnimaţieAventura

Premii: n/A

Tara: USA

Vizualizari: 913

Hotel Transylvania 4 online subtitrat este o franciză media americană creată de scenaristul de comedie Todd Durham. Se compune din trei filme teatrale animate. Trei romane grafice și două scurtmetraje produse de Sony Pictures Animation. Precum și o serie TV animată în mod tradițional difuzată pe Disney Channel și mai multe jocuri video. Seria este formată dintr-un ansamblu de distribuție, de obicei condus de vocile lui Adam Sandler, Andy Samberg și Selena Gomez.

Pe 26 februarie 2019, Sony Pictures Animation a anunțat că un al patrulea film va fi lansat pe 22 decembrie 2021. La 4 octombrie 2019, Tartakovsky a confirmat că nu va regiza filmul. La 24 aprilie 2020, data lansării a fost mutată la 6 august 2021. În schimb, filmul va fi regizat de Jennifer Kluska și Derek Drymon, iar Selena Gomez va reveni pentru a-și exprima personajul. Gomez va fi, de asemenea, implicată ca producător executiv alături de Tartakovsky și producătorul primelor trei filme Michelle Murdocca.

În timp ce complotul Hotelului Transilvania 4 este necunoscut, franciza se învârte de obicei în jurul unui hotel pentru monștri. Acesta mereu îl include pe Dracula, Monstrul lui Frankenstein, Omul Invizibil, un vârcolac și o mumie. Andy Samberg joacă rolul omului care se îndrăgostește de fiica lui Dracula. Cel de-al treilea film (și cel mai probabil cel mai bun) a slăbit formula făcând ca monștrii să facă o croazieră împreună. Deci cine știe ce se va întâmpla în cea de-a patra tranșă.Fii primul care comentează.

Avatar FilmeOnline
  • Buna, guest

Titluri similare