I Am Vengeance: Retaliation (2020) online subtitrat in romana

Remember Me
A password will be e-mailed to you.
Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
Cancel
Filme Online Subtitrate in Romana
HD I Am Vengeance: Retaliation Online

I Am Vengeance: Retaliation HD

I Am Vengeance: Retaliation    

R 90 min

3.1
IMDB: 3.1/10 131 voturi

Director:

Actori: , , , , , , , , ,

Genul: Acțiune

Premii: n/A

Tara: United Kingdom

Vizualizari: 113

John Gold s-a întors – toate 6ft 7in din el. După ce și-a făcut debutul în I Am Vengeance din 2018, fostul hardman cu manieră blândă, jucat de fostul luptător WWE și boxerul cu articulațiile goale Stu Bennett, primește o continuare. Primul dintre mulți, fără îndoială. De data aceasta, Gold conduce echipajul însărcinat să aducă un trădător și fost tovarăș de arme (Vinnie Jones). În schimb, Gold va primi o iertare neoficială a guvernului pentru toate îndoirile de regulă militare la care s-a confruntat în primul film.

Scenariul renunță eficient la o expunere atât de necesară în câteva linii de dialog: „Elite operative gone rogue” … ceva ceva … „facilitate de site negru” … ceva ceva. Apoi sunt plecați, sărind de la lovitură până la accident de mașină la lovitură, apoi încă o lovitură, cu niște bâlciuri de cazarmă între ele. (Bugetele filmelor de acțiune britanice rareori se întind până la explozii în stilul Die Hard.)

Acesta este genul de film în care coregraful de luptă (Tim Man) primește o factură mai mare decât directorul de fotografie (Simon Rowling), iar Jones se remarcă prin abilitățile sale de actorie naturaliste. Serios, totuși, Jones are o carismă autentică și o ușoară atingere comică evidentă încă din zilele Lock Stock și se aplică atât rolului de ticălos amabil Sean Teague, cu rezultate plăcute. Nimeni altcineva nu poate acționa cu adevărat, dar toți se pot lupta, inclusiv femeile, iar Eu sunt răzbunare este o oportunitate impresionant de egală atunci când vine vorba de divizarea timpului de ecran.

Cu toate marginile sale aspre, există o pasiune cu inima pură pentru realizarea filmelor, care este adesea evidentă în producțiile mai slick. Trebuie, de asemenea, să admiri productivitatea cu pielea groasă a scriitorului-regizor Ross Boyask. Va continua să producă acest post-pub până când va rămâne fără sinonime pentru „răzbunare”, nu-i așa? Și nu poate face nimic o grămadă de snobi de film.Un comentariu

Avatar FilmeOnline
  • Buna, guest

Titluri similare