Marea cursă de Crăciun (2011) online subtitrat in romana

Remember Me
A password will be e-mailed to you.
Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
Cancel
Filme si Seriale Online Subtitrate
HD Marea cursă de Crăciun Online

Marea cursă de Crăciun HD

Arthur Christmas    

PG 97 min

7.1
IMDB: 7.1/10 49,136 voturi

Director: , ,

Actori: , , , , , , , , ,

Genul: AnimaţieAventuraComedie

Premii: Nominated for 1 Golden Globe. Another 3 wins & 22 nominations.

Tara: United Kingdom / United States

Vizualizari: 6

V-ați întrebat vreodată cum împarte Moș Crăciun toate cadourile într-o singură noapte ? Răspunsul este: cu ajutorul tehnologiei ultramoderne, din baza sa de operații de la Polul Nord ! Însă anul acesta misiunea dă greș, căci un copil din sutele de milioane de pe Pământ a fost uitat și nu își va primi cadoul. Este ocazia perfectă pentru Arthur, fiul cel mai tânăr al lui Moș Crăciun, să devină erou fără voie. Ajutat de bunicul său și de un elf pe nume Bryony,.el va porni într-o cursă contra-cronometru pentru ca ultimul cadou să ajungă la destinație înainte de ivirea zorilor.

Columbia Pictures și Sony Pictures Animation prezintă filmul de animație 3D Arthur Christmas / Marea cursă de Crăciun, o producție Aardman, în regia lui Sarah Smith. Scenariul este realizat de Peter Baynham și Sarah Smith. Producătorii filmului sunt Peter Lord, David Sproxton, Carla Shelley și Steve Pegram, iar co-producător Chris Juen. Co-producător executiv este Peter Baynham, iar co-regizor Barry Cook. Coloana sonoră este compusă de Harry Gregson-Williams.

Vocile personajelor sunt interpretate de: James McAvoy, Hugh Laurie, Bill Nighy, Jim Broadbent, Imelda Staunton și Ashley Jensen. Coloana sonoră a filmului include piesa „Santa Claus Is Comin’ To Town” a lui Justin Bieber, de pe noul său album, „Under The Mistletoe”.

Filmul Arthur Christmas reprezintă prima colaborare dintre Sony Pictures Animation și Aardman, compania de animație binecunoscută pentru filme ca Chicken Run și Wallace & Gromit: The Curse of the Were-Rabbit. Realizările sale i-au adus peste 400 de premii pe plan internațional, printre care patru Premii Oscar.Fii primul care comentează.

Avatar FilmeOnline
  • Buna, guest

Titluri similare