Mumia (1999) online subtitrat in romana

Remember Me
A password will be e-mailed to you.
Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
Cancel
Filme Online Subtitrate in Romana
HD Mumia Online

Mumia HD

The Mummy    

PG-13 124 min

7
IMDB: 7/10 388,578 voturi

Director: , , , , ,

Actori: , , , , , , , , ,

Genul: AcțiuneAventuraFantezie

Premii: Nominated for 1 Oscar. Another 5 wins & 23 nominations.

Tara: United States / United Kingdom / Morocco

Vizualizari: 127

The Mummy Mumia (1999) film online subtitrat in Romana HD

The Mummy (în engleză Mumia) este un film de aventură american din 1999, regizat de Stephen Sommers după propriul scenariu. Rolurile principale sunt interpretate de Brendan Fraser, Rachel Weisz, John Hannah și Kevin J. O’Connor, iar Arnold Vosloo în rolul titular al mumiei readuse la viață. Filmul conține dialoguri substanțiale în limba egipteană antică, vorbită cu ajutorul unui egiptolog profesionist. El este un remake liber al filmului omonim din 1932, care l-a avut pe Boris Karloff în rolul principal. Inițial s-a intenționat să facă parte dintr-un serial horror cu buget redus, dar în final s-a transformat într-un film de aventură de succes pe teme de groază ușoare.

Filmările au început în Marrakech (Maroc), pe 4 mai 1998 și au durat șaptesprezece săptămâni; echipa a trebuit să îndure deshidratare, furtuni de nisip și șerpi în timp ce filmau în Sahara. Efectele vizuale au fost furnizate de Industrial Light & Magic, care au amestecat imagini din film și imagini generate pe calculator pentru a crea personajul Mumia. Jerry Goldsmith a compus muzica din film.

Mumia a fost lansat la 7 mai 1999 și a avut încasări de 43 de milioane de $ în 3.210 de cinematografe; încasările globale s-au ridicat la 416 milioane de dolari. Recepția față de film a fost amestecată, cu critici care au lăudat sau au criticat efectele speciale, natura ușoară a poveștii și personajelor și răufăcători stereotipici. Succesul de la casele de bilete au dus la o continuare în anul 2001, Mumia revine, precum și The Mummy: The Animated Series și filmul separat Regele Scorpion. Șapte ani mai târziu, al treilea film, Mumia: Mormântul Împăratului Dragon, a fost lansat la 1 august 2008. Universal Pictures și Amblin Entertainment a deschis, de asemenea, un montagne russe, Revenge of the Mummy, în 2004. Novelizările filmului și a continuărilor au fost scrise de Max Allan Collins.Fii primul care comentează.

Avatar FilmeOnline
  • Buna, guest

Titluri similare