Old (2021) online subtitrat HD

Remember Me
A password will be e-mailed to you.
Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
Cancel
Filme Online Subtitrate in Romana
HD Old Online

Old HD

Old    

PG-13 108 min

6.2
IMDB: 6.2/10 845 voturi

Director:

Actori: , , , , , , , , ,

Genul: Thriller

Premii: N/A

Tara: United States

Vizualizari: 5198

Old 2021 online subtitrat este un film thriller, psihologic, american scris, regizat și produs de M. Night Shyamalan. Este inspirat din romanul Sandcastle de Pierre Oscar Levy și Frederik Peeters. Filmul îi are în rolurile principale pe Gael García Bernal, Vicky Krieps, Rufus Sewell, etc.
Filmul dezvăluie un nou thriller îngrozitor și misterios despre o familie aflată într-o vacanță tropicală. Aceștia descoperă că plaja retrasă în care se relaxează câteva ore îi face cumva să îmbătrânească rapid, reducându-și întreaga viață într-o singură zi.

M. Night Shyamalan a colaborat cu Universal Studios pentru a lansa două noi filme thriller pe care Shyamalan le-ar scrie, produce și regiza.

În mai 2020, Eliza Scanlen, Thomasin McKenzie, Aaron Pierre, Alex Wolff și Vicky Krieps au intrat în negocieri pentru a se alătura distribuției. Distribuția lor va fi confirmată luna următoare, împreună cu Abbey Lee, Nikki Amuka-Bird și Ken Leung adăugate la distribuție. Gael García Bernal s-ar alătura în iulie. Rufus Sewell, Embeth Davidtz și Emun Elliott s-au alăturat distribuției filmului în august 2020. Alexa Swinton s-a alăturat filmării în septembrie 2020. Mai apoi, Nolan River s-a alăturat distribuției filmului.

Filmul este programat să fie lansat pe 23 iulie 2021.  A fost inițial proramat pe 26 februarie același an, dar a fost întârziat din cauza pandemiei COVID-19. Un prim spot TV de 30 de secunde a avut premiera la începutul Super Bowl LV pe 7 februarie 2021.2 comentarii

Avatar FilmeOnline
  • Buna, guest

Titluri similare