Operațiunea Crăciun fericit (2020) online subtitrat in Romana

Remember Me
A password will be e-mailed to you.
Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
Cancel
Filme si Seriale Online Subtitrate
HD Operațiunea Crăciun fericit Online

Operațiunea Crăciun fericit HD

Operation Christmas Drop    

TV-G 95 min

6
IMDB: 6/10 1,728 voturi

Director:

Actori: , , , , , , , , , ,

Genul: ComedieFamilieRomantic

Premii: n/A

Tara: United States

Vizualizari: 33

Totul din „Operațiunea Crăciun fericit” se încadrează previzibil în loc, așa cum copiii se cuibăresc toți în paturile lor. Fiecare punct al complotului și dinamica personajului apar predeterminate și nu într-un mod fermecător sezonier.

Ajutoarea legislativă înghețată și înăbușită profesional, Erica (Kat Graham), este trimisă de șefa congresmanei sale Grinchy (Virginia Madsen) pentru a evalua eficiența unei baze a forțelor aeriene americane din Guam. Acolo, ea merge de la picioare la picioare cu Andrew (Alexander Ludwig), un căpitan genial al Forțelor Aeriene care conduce operațiunea titlului, unde cadourile sunt parașutate oamenilor de pe insulele vecine. El trebuie să-l convingă pe primarul local asemănător Scrooge (Aaron Douglas) să contribuie la misiunea altruismului american. Iar misiunea lui Erica ar putea fi anulată în favoarea miracolelor de sărbătoare.

„Operațiunea Crăciun fericit” este umplută ca un ciorap cu clișee și tropi nu este la fel de deranjantă ca și dorința sa de a-și învârti propria idee. Chiar și ceva la fel de minor ca un gag fizic inventiv, care contrastează vremea locală plăcută cu idealul tradițional înzăpezit, ar fi făcut clopotele ruginite ale acestui film să cadă. În schimb, o mare parte din film se simte nu ușoară și ușoară, ci ca o corvoadă conștientă de sine, care nu dorește să se abată de la un plan stabilit.

Conductele adună abia suficientă energie pentru a lumina un copac, ceea ce atrage atracția a ceea ce ar putea fi o vizionare plăcută inofensivă. Chiar dacă scopul „Operațiunea Crăciun fericit” este de a evidenția eforturile umanitare făcute de militari, fiind în același timp o reclamă pentru Forțele Aeriene ale SUA, veselia forțată, dar cu jumătate de inimă, face ca întreaga întreprindere să fie obositoare și neconvingătoare. Singurul lucru pe care acest film reușește să îl lase cel mai mult este mingea de divertisment plăcut de vacanță.Fii primul care comentează.

Avatar FilmeOnline
  • Buna, guest

Titluri similare