Povestea Jucăriilor 4 (2019) online subtitrat in romana

Remember Me
A password will be e-mailed to you.
Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
Cancel
Filme Online Subtitrate in Romana
HD Povestea Jucăriilor 4 Online

Povestea Jucăriilor 4 HD

Toy Story 4    

G 100 min

7.8
IMDB: 7.8/10 178,914 voturi

Director: , ,

Actori: , , , , , , , , ,

Genul: AnimaţieAventuraComedie

Premii: Won 1 Oscar. Another 49 wins & 53 nominations.

Tara: United States

Vizualizari: 7

Woody și gașca veselă sunt, de data aceasta, jucăriile lui Bonnie, o fetiță care se pregătește să meargă la grădiniță și se luptă cu temerile specifice acestei tranziții. Iar când o nouă jucărie, pe nume Forky, se alătură găștii lui Woody, o călătorie alături de prieteni dezvăluie cât de mare și necunoscută poate fi lumea pentru o jucărie. La finalul ei, pe Woody îl așteaptă o întâlnire surpriză.

Filmul este despre călătoria lui Woody și despre felul în care acesta face față geloziei pe care o simte și cum învață să fie cu adevărat alături de copilul căruia îi aparține.

Călătoria plină de aventuri se transformă într-o reuniune neașteptată, atunci când Woody o întâlnește din întâmplare pe vechia lui prietenă pierdută Bo Peep. Pe măsură ce Woody și Bo își aduc aminte de zilele bune, încep să își dea seama că între ei este o prăpastie uriașă când vine vorba despre așteptările de la viața lor ca jucării. Este inimaginabil cât de mare poate fi lumea pentru o jucărie!Fii primul care comentează.

Avatar FilmeOnline
  • Buna, guest

Titluri similare