Project Power (2020) online subtitrat in romana HD GRATIS

Remember Me
A password will be e-mailed to you.
Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
Cancel
Filme Online Subtitrate in Romana
HD Project Power Online

Project Power HD

Project Power    

R 113 min

6
IMDB: 6/10 20,256 voturi

Director: ,

Actori: , , , , , , , , ,

Genul: AcțiuneCrimăSci-Fi

Premii: n/A

Tara: United States

Vizualizari: 82

În viitorul apropiat din New Orleans, un distribuitor misterios oferă o sursă gratuită de „Energie” – o pastilă care acordă diferite superputeri timp de cinci minute – unui grup de traficanți de droguri, inclusiv unul numit Newt.

Șase săptămâni mai târziu, vărul adolescent al lui Newt, Robin, un dealer, este aproape jefuit de clienții care caută putere. Este salvată de ofițerul NOPD Frank Shaver, unul dintre cumpărătorii ei obișnuiți. Art, un om care caută distribuitorul „Biggie”, îl urmărește pe Newt, care moare după o luptă când supradozează puterea. Frank strică un jaf bancar de către un hoț cu putere, dar este suspendat pentru că îl folosește el însuși. Căpitanul său dezvăluie că personalul guvernamental îl presează să pună capăt oricărei investigații asupra puterii și îi oferă lui Frank o imagine a omului pe care îl suspectează că este sursa drogului: art.

Folosind telefonul lui Newt pentru a-l găsi și răpi pe Robin, Art o forțează să-l ducă la casa de siguranță a cartelului de droguri. El este împușcat în timp ce elimină mai mulți dintre oamenii cartelului și descoperă că utilizatorii de energie din New Orleans sunt monitorizați ca subiecți ai testului pentru droguri. Arta se leagă de Robin în timp ce îi tratează rănile și dezvăluie că, după ce a părăsit armata, a fost recrutat de Teleios, un antreprenor privat de apărare care a experimentat asupra lui pentru a crea superputeri. Fiica sa Tracy, născută după experimente, a prezentat puteri fără a lua vreodată drogul și a fost răpită de Wallace, un agent Teleios.

Art și Robin îl găsesc pe Biggie găzduind o demonstrație privată a Project Power pentru un potențial cumpărător lângă Superdome, unde sosesc grupuri mari de fani Saints pentru un joc acasă. Biggie susține că Puterea reprezintă „următoarea evoluție a speciei umane”, cu puterile pilulei derivate din abilitățile animalelor, precum cameleonul sau broasca de lup. Art îl interogează pe Biggie cu arma și află de o navă, Genesis, dar Frank intervine, urmărind alți utilizatori la demonstrație. Biggie ia o doză de putere, forțându-l pe Art, Robin și Frank să fugă, în timp ce Art îl ucide pe Biggie într-o explozie.Fii primul care comentează.

Avatar FilmeOnline
  • Buna, guest

Titluri similare