Redwood Massacre: Annihilation (2020) online subtitrat in Romana

Remember Me
A password will be e-mailed to you.
Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
Cancel
Filme Online Subtitrate in Romana
WEB-DL Redwood Massacre: Annihilation Online

Redwood Massacre: Annihilation HD

Redwood Massacre: Annihilation    

n/A 104 min

4
IMDB: 4/10 76 voturi

Director:

Actori: , , , , , , , , ,

Genul: ComedieHorror

Premii: n/A

Tara: United States

Vizualizari: 61

Redwood Massacre: Annihilation 2020 Desene Animate Filme Online Dublate si Subtitrate in Limba Romana HD 720p

La câțiva ani după evenimentele masacrului din Redwood, Max (Damien Puckler) a devenit obsedat de ele, ba chiar influențat de ele. Așa că, când îi întâlnește pe Laura (Danielle Harris) și Tom Dempsey (Jon Campling), o familie afectată de ucigașii din Redwood, își vede șansa de a-i duce la vânătoare pentru a-l aduce în fața justiției pe Burlap Sack Killer.

După o vreme făcând drumeții prin pădure pentru a ajunge la destinație, văd intrarea într-un buncăr subteran și, fără să se gândească de două ori, banda format din Laura, Tom și prietenii lor Gus (Gary Kasper) și Jen (Tevy Poe) se aventurează în buncăr pentru a găsi ucigașul. Puțin își dau seama că ghidul lor i-a condus direct în capcana lui.

Redwood Massacre: Annihilation este continuarea The Redwood Massacre lansat în 2014. În urma predecesorului său, scris și regizat de David Ryan Keith, Redwood Massacre: Annihilation își stabilește groaza într-un spațiu închis unde ucigașul îi ia unul câte unul, în timp ce original a făcut la fel, dar cu un grup de rulote.

Cu toate acestea, setările familiare ale filmelor Redwood Massacre pot fi un pic mai satisfăcătoare dacă, împreună cu tropii săi clasici, a încercat să facă ceva care să se implice în poveste și personaje. În schimb, Redwood Massacre: Annihilation face doar ceea ce simte că trebuie să facă pentru a se califica drept film de groază.

Fanii originalului (oriunde te-ai afla) vor fi întâmpinați de același tip de groază clișeu științific pe care prima i-a oferit-o, deși cu o nouă distribuție de personaje și o nouă listă de ucideri pentru a-i urmări pe toți cum mor în diferite moduri oribile.Fii primul care comentează.

Avatar FilmeOnline
  • Buna, guest

Titluri similare