Redwood Massacre: Annihilation (2020) online subtitrat in Romana

Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme Online Subtitrate in Romana
WEB-DL Redwood Massacre: Annihilation Online

Film Redwood Massacre: Annihilation

Redwood Massacre: Annihilation    

n/A 104 min ComedieHorror

4
IMDB: 4/10 76 voturi

, , , , , , , , ,

n/A

United States

Redwood Massacre: Annihilation 2020 Desene Animate Filme Online Dublate si Subtitrate in Limba Romana HD 720p

La câțiva ani după evenimentele masacrului din Redwood, Max (Damien Puckler) a devenit obsedat de ele, ba chiar influențat de ele. Așa că, când îi întâlnește pe Laura (Danielle Harris) și Tom Dempsey (Jon Campling), o familie afectată de ucigașii din Redwood, își vede șansa de a-i duce la vânătoare pentru a-l aduce în fața justiției pe Burlap Sack Killer.

După o vreme făcând drumeții prin pădure pentru a ajunge la destinație, văd intrarea într-un buncăr subteran și, fără să se gândească de două ori, banda format din Laura, Tom și prietenii lor Gus (Gary Kasper) și Jen (Tevy Poe) se aventurează în buncăr pentru a găsi ucigașul. Puțin își dau seama că ghidul lor i-a condus direct în capcana lui.

Redwood Massacre: Annihilation este continuarea The Redwood Massacre lansat în 2014. În urma predecesorului său, scris și regizat de David Ryan Keith, Redwood Massacre: Annihilation își stabilește groaza într-un spațiu închis unde ucigașul îi ia unul câte unul, în timp ce original a făcut la fel, dar cu un grup de rulote.

Cu toate acestea, setările familiare ale filmelor Redwood Massacre pot fi un pic mai satisfăcătoare dacă, împreună cu tropii săi clasici, a încercat să facă ceva care să se implice în poveste și personaje. În schimb, Redwood Massacre: Annihilation face doar ceea ce simte că trebuie să facă pentru a se califica drept film de groază.

Fanii originalului (oriunde te-ai afla) vor fi întâmpinați de același tip de groază clișeu științific pe care prima i-a oferit-o, deși cu o nouă distribuție de personaje și o nouă listă de ucideri pentru a-i urmări pe toți cum mor în diferite moduri oribile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Filme Asemanatoare