Run (2020) online subtitrat in Romana HD GRATIS

Remember Me
A password will be e-mailed to you.
Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
Cancel
Filme Online Subtitrate in Romana
WEB-DL Run Online

Run HD

Run    

PG-13 90 min

6.7
IMDB: 6.7/10 3,754 voturi

Director:

Actori: , , , , , , , , ,

Genul: HorrorMisterThriller

Premii: n/A

Tara: United States

Vizualizari: 25

Run (2020) Online Subtitrat in Romana

Diane (Sarah Paulson) dă naștere prematură fiicei sale, Chloe, care este îndepărtată imediat pentru tratament de urgență. Ecranul afișează apoi definiții ale bolilor și afecțiunilor cu care trăiește Chloe, inclusiv astm, aritmie cardiacă, hemocromatoză, diabet și paralizie.

Șaptesprezece ani mai târziu, Chloe (Kiera Allen) este bolnavă cronic și folosește un scaun cu rotile. Ea ia multe medicamente, este educată de Diane, locuiește într-o casă din țară și are o pasiune pentru tehnologie și inginerie. Diane este o mamă singură și răspunde tuturor nevoilor lui Chloe. La o întâlnire pentru părinții școlii la domiciliu, Diane este încrezătoare în capacitatea lui Chloe de a prospera atunci când se aventurează la facultate. Acasă, Chloe dorește să știe dacă a fost acceptată la Universitatea din Washington; Diane, care controlează accesul Chloe la e-mail, spune că i-ar spune imediat lui Chloe dacă a venit o scrisoare.

Într-o zi, în mijlocul alimentelor pe care Diane tocmai le-a adus acasă, Chloe descoperă o sticlă de pastile verzi prescrise Diane. În noaptea aceea, Diane îi dă lui Chloe medicamentele pe timp de noapte, cu pastila verde recent printre ele. Diane susține că numele de pe sticlă este o chitanță. Încă suspectă, Chloe găsește pastilele, acum într-o sticlă cu numele Chloe pe ea și etichetată „Trigoxină”. Chloe scoate eticheta pe spate, dezvăluind că era un autocolant plasat deasupra etichetei originale „Diane”. Încearcă să caute numele medicamentului folosind computerul de acasă, dar descoperă că internetul este deconectat. Încearcă să afle mai multe prin telefonul de acasă în timp ce Diane este în afara grădinăritului.

Temându-se de activitatea ei va fi documentată dacă vorbește cu farmacistul familiei sau folosește 411 pentru a contacta altul, apelează la apelarea unui număr aleatoriu și la implorarea unui străin să cerceteze medicamentul. Un bărbat îi spune că Trigoxina este un medicament pentru inimă și este o pastilă roșie. Chloe o convinge pe Diane să o ducă să vadă un film și se furișează la farmacia din apropiere în timpul unei presupuse pauze de baie. Ea îl convinge pe farmacist să caute prescripțiile lui Diane și află că pilula verde este un relaxant muscular pentru câini, care ar putea provoca paralizie dacă este ingerat de un om. Diane o găsește și îi injectează un calmant puternic.Fii primul care comentează.

Avatar FilmeOnline
  • Buna, guest

Titluri similare