Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme Online HD

Informații comentarii + regulament comentarii

7 mai 2020

Informatii comentarii :

Secţiunea de comentarii se împarte în 4 zone (Noi , Vechi , Populare şi Promovate).Cea mai importantă este secţiunea Promovate.Aici vor fi , fixate comentariile utilizatorilor sau ale noastre pe care le considerăm informative.
Zone Promovare , apare doar când un comentariu este fixat de către noi ca o informaţie importantă pentru acel film/serial sau episod.

Informaţii utile despre comentarii :

Vă puteţi abona la o discuţie sau la orice comentariu să primiţi viitoarele răspunsuri prin e-mail.

Puteţi să votaţi un anumit topic în felul acesta :

Puteţi să votaţi un anumit comentariu cu „Îmi place” sau „Nu-mi place” :

 

Regulament:

1.Nu întrebați când apare subtitrarea.Majoritatea subtitrărilor sunt preluate de pe site-urile de profil (subs.ro , subtitrari-noi.ro , titrari.ro s.a.m.d ) aşa că nu există o oră / zi exactă anume, având în vedere că cei care traduc mai au pe lângă asta şi un job sau alte obligații , pentru ei este doar un hobby.Din cauza aceasta unele seriale sunt abandonate sau au întârzieri foarte mari.Cei care traduc şi fac parte din echipa noastră au obligația morală să ducă până la capăt serialul început.

2.Nu se acceptă înjurături de niciun fel , spoilere sau comentarii fara text , un singur emoticon sau pur și simplu fără niciun sens.

3.Dacă video-ul este șters sau subtitrarea nu funcționează , lăsați comentariu de genul acesta „Video-ul este şters pe sursa şi specificaţi (Netu.tv , Openload , RapidVideo etc) ” sau „Subtitrarea nu apare/nu funcţionează pe sursa şi specificaţi (Netu.tv , Openload , RapidVideo etc) „.

Fii primul care comentează

  • Buna, guest
  • Logout
  • Intră cont
  • /
  • Creează cont