Tenebre (2001) online subtitrat in romana

Remember Me
A password will be e-mailed to you.
Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
Cancel
Filme Online Subtitrate in Romana
HD Tenebre Online

Tenebre HD

Jeepers Creepers    

R 90 min

6.2
IMDB: 6.2/10 107,384 voturi

Director: , , , ,

Actori: , , , , , , , , ,

Genul: HorrorMister

Premii: 5 wins & 7 nominations.

Tara: United States / Germany

Vizualizari: 17

Trish (Gina Philips) și fratele ei mai mic, Darry (Justin Long), își petrec ca de obicei timpul în lungul drum spre casă – ciondănindu-se, insultându-se reciproc, savurând fiecare moment. Aflându-se pe un nesfârșit drum de țară, observă în oglinda retrovizoare, apropiindu-se, o camionetă veche, cu aspect înfiorător. Camioneta accelerează brusc, aruncându-i practic de pe șosea, și în timp ce trece pe lângă ei, Trish și Darry observă plăcuța veche de înmatriculare pe care scrie „BEATINGU”. Revenindu-și din sperietură, își amintesc de povestea lui Kenny și Darla, doi copii care dispăruseră pe această porțiune de stradă cu peste 20 de ani în urmă. Pe măsură ce se deapănă povestea, aflăm că s-a găsit mașina în care se aflau, dar ei niciodată…

Continuându-și drumul, Trish și Darry se apropie de o biserică veche, al cărei acoperiș este în mod ciudat acoperit de ciori. Acolo se află și camioneta. Văd ceva înalt, întunecat, aruncând într-un canal ceva învelit în ceea ce seamănă cu un cearșaf pătat de sânge. Înspăimântați, pornesc în trombă, rugându-se să nu fi fost văzuți. Privesc înapoi, doar pentru a vedea figura care s-a așezat brusc pe acoperiș, asemenea unei uriașe păsări de pradă. În următoarea clipă, creatura se află în camionetă, urmărindu-i îndeaproape. Accelerează, însă mașina le iese de pe șosea, iar camioneta gonește mai departe, lăsându-i șocați și fără suflare.
Darry crede că ar trebui să se întoarcă la biserică, să vadă dacă nu cumva cineva are nevoie de ajutor. Darry este conștient că nu este un film horror, ci se întâmplă cu adevărat, și știe că acesta este singurul lucru responsabil pe care îl pot face. În ciuda împotrivirii lui Trish se întorc, iar Darry se bagă în canal, în timp ce Trish îl ține de picioare și își blesteamă prostia. Deodată, Darry îi scapã din mâini și se prăbușește într-o încăpere întunecată. Acolo se află într-adevăr cineva, abia răsuflând. Este un băiat cu o tăietură înspăimântătoare, cusută urât, de la buric până la gât. Darry privește îngrozit cum băiatul se stinge sub ochii săi. Căutând cu disperare o ieșire, Darry vede o ușă pe care se află un semn desenat probabil cu oase umane, care spune „Acolo unde există un Iad, există și o cale”. Fără vreo altă alternativă, înaintează, având să descopere o scenă demnă de Infernul lui Dante – nenumărate trupuri mutilate, țintuite în perete, formând un fel de tapiserie terifiantă. Iar în mijlocul acestor trupuri se află și demult dispăruții Kenny și Darla.

Și astfel începe o cursă terifiantă împotriva uneia dintre cele mai diabolice creaturi care au existat vreodată, o cursă care îi poartă pe Trish și Darry la o fermă izolată, unde locuiește o bătrână înconjurată de o mulțime de pisici (Eileen Brennan), până la clipa finală a adevărului, în fața unei secții de poliție. Pe măsură ce urmărirea se întețește, Trish și Darry ajung să-și dea seama cu groază că această creatură vrea – are nevoie – de ceva de la unul dintre ei. Dar de la care anume… și de ce anume?Fii primul care comentează.

Avatar FilmeOnline
  • Buna, guest

Titluri similare