The Craft: Legacy (2020) online subtitrat in Romana

Remember Me
A password will be e-mailed to you.
Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
Cancel
Filme Online Subtitrate in Romana
HD The Craft: Legacy Online

The Craft: Legacy HD

Clubul tinerelor vrăjitoare    

PG-13 97 min

4.3
IMDB: 4.3/10 5,280 voturi

Director:

Actori: , , , , , , , , ,

Genul: DramăFantezieHorror

Premii: n/A

Tara: United States / Canada

Vizualizari: 266

The Craft: Legacy – Clubul tinerelor vrăjitoare 2020 online subtitrat in romana – Trei fete, Frankie, Tabby și Lourdes, încearcă să înghețe timpul cu magie, dar nu reușesc să facă acest lucru, deoarece au nevoie de un al patrulea membru. Lily Schechner se mută în oraș cu mama ei terapeut, Helen, pentru a locui împreună cu iubitul lui Helen, Adam Harrison, și cu cei trei fii ai săi, Jacob, Isaiah și Abe. Fetele se împrietenesc cu Lily după ce are menstruația în clasă și sunt batjocorite de ceilalți colegi de clasă, în special de Timmy. Sunt uimiți când ea îl împinge telekinetic pe Timmy în dulapuri. Când Lily le răspunde folosindu-și doar mintea, fetele o confirmă a fi al patrulea membru și o invită să se alăture legământului lor, la care este de acord. Drept urmare, reușesc să înghețe timpul.

Pentru a se răzbuna pe Timmy, fetele l-au vrăjit. A doua zi, Timmy se comportă sensibil, confirmând succesul fetelor. Ei continuă să experimenteze puterile lor, inclusiv levitația. Când Adam descoperă incidentul din școală, îl certă pe Lily, dar Helen o apără. Lily îi ascultă certându-se și iese afară, unde Abe îi vorbește despre credințele autoritare ale tatălui său. Timmy găzduiește o petrecere, invitând legatul, și își cere scuze Lily, devenind în cele din urmă prieteni cu legământul. Când Timmy se află acasă la Lily pentru un proiect cu Jacob, el le recunoaște fetelor că a întreținut relații sexuale cu Isaia, fratele mai mare al lui Jacob și că este bisexual. Mai târziu, Lily pune o vrajă de dragoste pe Timmy, folosindu-și hanoracul, iar cei doi se sărută.

A doua zi dimineață, în timpul orei de curs, profesorul le spune coven că Timmy s-ar fi sinucis cu o noapte înainte. Lily se deschide prietenilor ei despre sărutul și vrăjirea iubirii. Se rup legăturile cu ea și se leagă de magie. Lily îl suspectează pe Adam că este periculos și îi cere mamei ei să se mute, dar ea nu este de acord. În speranța de a găsi ceva împotriva lui Adam, ea îi caută biroul doar pentru a-și găsi propriile acte de adopție în timp ce Helen îi recunoaște că Lily este de fapt copilul pacientului ei. După înmormântarea lui Timmy, Helen îi spune lui Lily că este de acord să se mute. Ea recunoaște, de asemenea, că știe despre puterile ei și îi cere să îi dea puterile ei. Când Lily o suspectează, Helen se schimbă și se dovedește a fi o deghizare a lui Adam, care, făcând parte dintr-un cult păgân, își urmărește puterile de la început și o bate în inconștiență.

Lily se trezește într-o pădure noaptea cu Adam, care mărturisește că l-a ucis pe Timmy și amenință să o omoare și pe ea. Când Timmy îi contactează pe prietenii lui Lily și le spune despre crima sa printr-o placă Ouija, ei ajung să o salveze pe Lily prin înghețarea timpului, dar Adam îi supune repede. Fetele lucrează apoi împreună și își folosesc puterile elementare pentru a-l învinge pe Adam, arzându-l până la moarte. Mai târziu, Lily își continuă prietenia cu fetele, iar Helen o duce la azil pentru a o întâlni pe mama ei de naștere, care se dezvăluie a fi Nancy Downs.Un comentariu

Avatar FilmeOnline
  • Buna, guest

Titluri similare