The King of Staten Island (2020) online subtitrat in Romana

Remember Me
A password will be e-mailed to you.
Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
Cancel
Filme si Seriale Online Subtitrate
HD The King of Staten Island Online

The King of Staten Island HD

The King of Staten Island    

R 136 min

7.2
IMDB: 7.2/10 3,187 voturi

Director:

Actori: , , , , , , , , ,

Genul: ComedieDramă

Premii: n/A

Tara: United States

Vizualizari: 50

Regele Staten Island este un film american de comedie-dramă din 2020 regizat de Judd Apatow, dintr-un scenariu de Apatow, Pete Davidson și Dave Sirus. Îi joacă pe Davidson, Marisa Tomei, Bill Burr, Bel Powley, Maude Apatow și Steve Buscemi și urmărește un tânăr care trebuie să-și facă viața împreună după ce mama sa începe să se întâlnească cu un bărbat nou care, la fel ca tatăl său decedat, este pompier.
Filmul a fost anunțat ca următorul proiect al lui Apatow la începutul anului 2019, distribuția s-a alăturat în luna aprilie. Filmările au avut loc în jurul orașului New York în iunie și iulie. Filmul a fost numit o abordare „semi-biografică” a vieții lui Davidson, care și-a pierdut tatăl pompierului în timpul atacurilor din 11 septembrie și a avut propriile bătălii cu depresia.
Destinat inițial pentru a fi lansat teatral în America de Nord, filmul a fost lansat digital prin Premium VOD pe 12 iunie 2020, de către Universal Pictures. A primit în general recenzii pozitive de la critici, care au lăudat performanța lui Davidson și modul în care Apatow a abordat subiectul matur.



Fii primul care comentează.

Avatar FilmeOnline
  • Buna, guest

Titluri similare