The New Mutants - Noii Mutanți (2020) online subtitrat in romana

Remember Me
A password will be e-mailed to you.
Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
Cancel
Filme Online Subtitrate in Romana
HD The New Mutants – Noii Mutanți Online

The New Mutants – Noii Mutanți HD

The New Mutants    

PG-13 94 min

5.5
IMDB: 5.5/10 11,264 voturi

Director:

Actori: , , , , , , , , ,

Genul: AcțiuneHorrorSci-Fi

Premii: n/A

Tara: United States

Vizualizari: 3719

The New Mutants – Noii Mutanți 2020 Filme Online Subtitrate in Limba Romana HD 720p

Cinci adolescenți cu superputeri sunt închiși într-un spital de psihiatrie, un loc unde au loc tot felul de evenimente neobișnuite. Noile abilități ale tinerilor, dar și prietenia lor este pusă la încercare, în timp ce se chinuie să rămână în viață. La început, protagoniștii sunt niște adolescenți confuzi și fragili, însă până la sfârșit, devin niște adevărați mutanți, conștienți și stăpâni pe puterile pe care le dețin.

Recenzie:
Aşteptarea a luat sfârşit şi Noii Mutanţi au ajuns, după o îndelungată şi dificilă perioadă, la cinematografe. Şi eu întreb, a meritat aşteptarea de 3, aproape 4 ani, de când a fost anunţat acest film? Nu, dar nici nu ajunge să se compare cu ceva “mainstream”, cum ar fi unul dintre filmele noi X-Men mai noi (excepție făcând Dark Phoenix).

The New Mutants/”Noii Mutanţi” începe cu povestea unei mutante mai puţin cunoscute pentru cei care nu au citit comics-urile, Danielle Moonstar, în timp ce toată rezervaţia ei este distrusă de ceva nevăzut. Tatăl ei încearcă să o salveze, dar moare şi ea este urmărită în continuare prin pădure de ceva, până cade şi se loveşte la cap. Se trezeşte într-un spital şi este întâmpinată de Dr. Reyes (Alice Braga, Queen Of The South), într-un centru în care mai sunt alţi mutanţi că ea. Lucruri stranii încep să se întâmple în centrul unde se află mai mulți tineri mutanţi, iar Danielle pare a fi piesa principală a ceva important.

E neobişnuit să vedem un film cu supereroi prin prisma unui film de groaza cu şi pentru adolescenţi. Este o distribuţie restrânsă de actori, cam 6 la număr și nu lipsesc câteva, să le spunem cameo-uri. Nu poate fi tratat ca un origin story pentru un personaj sau două, ci ca un origin team-up pentru un întreg grup de noi X-Men. Distribuția, separat de actriţa Alice Braga, are o evoluţie progresivă a personajelor pe ecran. Ce încerc să spun cu asta e că nu tot timpul au importanţă aceste personaje deşi pentru actorul Charlie Heaton avem un backstory, importanţa lui în film, sau mă rog, momentul strălucirii apare mai târziu. Avem backstory-uri pentru fiecare dintre ei, dar ce face ca personajele să fie interesate este chimia dintre actori. Blu Hunt (The Originals) care o interpretează pe Danielle funcţionează mai mult ca ochii prin care privim filmul, în timp ce Maisie Williams (Game Of Thrones) funcţionează ca un ghid pentru universul care urmează să fie stabilit. Chimia dintre cele două deşi este bună câteodată pare forţat de dragul de a lungii filmul. Anya Taylor Joy este spectaculoasă în rolul Illyanei Rasputin şi deşi pare un personaj negativ sau antagonic, se dovedeşte a fi antieroul perfect pentru acest team-up neobişnuit. Charlie Heaton (Stranger Things) şi Henry Zaga (13 Reasons Why) sunt şi ei spre sfârşit aliaţi de nădejde însă cu roluri parcă mai puţin importante pe parcursul filmului, lăsând loc fetelor să strălucească.Un comentariu

Avatar FilmeOnline
  • Buna, guest

Titluri similare