The Princess Switch: Switched Again (2020) online subtitrat in Romana

Remember Me
A password will be e-mailed to you.
Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
Cancel
Filme si Seriale Online Subtitrate
WEB-DL The Princess Switch: Switched Again Online

The Princess Switch: Switched Again HD

The Princess Switch: Switched Again    

TV-G 96 min

5.5
IMDB: 5.5/10 1,995 voturi

Director: , ,

Actori: , , , , , , , , ,

Genul: ComedieDramăFamilie

Premii: n/A

Tara: United States

Vizualizari: 4

La doi ani după evenimentele primului film, Stacy este acum prințesa Belgraviei, în timp ce Margaret se pregătește să urce pe tronul Montenaro după moartea regelui și decizia fiului său Howard de a abdica. Nervioasă pentru asumarea responsabilităților de a conduce o națiune, Margaret și-a încheiat relația cu Kevin, care acum conduce propriul magazin de coacere cu Olivia în Chicago.

Stacy face o vizită surpriză în drum spre Montenaro pentru încoronare și descoperă cât de mizerabil a devenit Kevin de la despărțire. Când Olivia dezvăluie că nu a trimis niciodată cererea tatălui ei de a nu participa la încoronare, Stacy îl convinge să reconsidere și să călătorească cu ea și prințul Edward, chiar dacă cei doi au propriile lor probleme de relații, deoarece Stacy l-a neglijat din ce în ce mai mult pe Edward în timp ce ea se concentrează asupra ei. îndatoriri ca prințesă.

La sosire, Kevin se reîntâlnește cu Margaret și o ajută, prințul Edward, Stacy și Olivia să-și decoreze palatul de Crăciun, după ce Margaret îi dezvăluie că se simte deprimată și despre modul în care au ajuns lucrurile. La un eveniment de seară, cei doi dansează, doar pentru a fi întrerupți de Lady Fiona Pembroke, verișoara Margaretei. Fără să știe nimeni, Fiona a cheltuit aproape toată mica avere a familiei sale și a recurs la ordonarea servitorilor ei Reggie și Mindy să jefuiască oaspeții la petrecere.

Întorcată la decrepita proprietate Pembroke, Fiona este furioasă și amară de faptul că a fost abandonată de restul familiei sale când dintr-o dată i se întâmplă o idee: având în vedere că ea și Margaret arată aproape identice, s-ar putea să-și asume identitatea fii încoronat ca regină și apoi pradă vistieria regală, pregătindu-o pe viață. Reggie și Mindy sunt entuziaști și o ajută pe Fiona să-și vopsească părul și să copieze machiajul lui Margaret în timp ce studiază programul viitoare al reginei.Fii primul care comentează.

Avatar FilmeOnline
  • Buna, guest

Titluri similare