Un prinț de Crăciun: Nunta regală (2018) online subtitrat in romana

Remember Me
A password will be e-mailed to you.
Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
Cancel
Filme Online Subtitrate in Romana
HD Un prinț de Crăciun: Nunta regală Online

Un prinț de Crăciun: Nunta regală HD

A Christmas Prince: The Royal Wedding    

TV-PG 92 min

5.3
IMDB: 5.3/10 7,935 voturi

Director: ,

Actori: , , , , , , , , ,

Genul: DramăRomantic

Premii: n/A

Tara: United States

Vizualizari: 280

Un Prinț de Crăciun: Nunta Regală (A Christmas Prince: The Royal Wedding) online subtitrat in romana – este un film american de comedie romantică de Crăciun 2018, regizat de John Schultz dintr-un scenariu de Robin Bernheim și Nathan Atkins, bazat pe personaje create de Karen Schaler. Filmul joacă Rose McIver, Ben Lamb, Sarah Douglas, Alice Krige și Tahirah Sharif.

La un an de la evenimentele primului film, Amber și Richard sunt încă fericiți. În perioada de Crăciun, Amber și tatăl ei,Rudy, călătoresc la Aldovia pentru a planifica nunta lui Amber. Amber continuă să facă blog despre viața regală cu Richard.Amber devine copleșită de tradițiile dictatoriale ale protocolului regal și de lipsa controlului asupra propriei nunți, care este controlată de flamantul designer Sahil și doamna Averill, în timp ce Richard se luptă cu implementarea eșuată a programului său de revitalizare economică Aldovian, inițiativa New Aldovia , care emorizează misterios banii din monarhie, deoarece șomajul și salariile mici afectează populația din ce în ce mai nemulțumită.

Pentru a ajuta eforturile economice, regina Helena îl aduce pe Lordul Leopold să-l ajute pe Richard, întrucât Leopold plănuise eforturi de ajutor cu regretatul tată al lui Richard. Între timp, Simon, sărăcit din cauza divorțului său de Sophia, se întoarce și el să ceară să fie readus în palat; un Richard resentimentar acceptă cu reticență, întrucât Simon este de familie.

Vizioneaza si Dangerous Lies film din aceeasi categorie!Fii primul care comentează.

Avatar FilmeOnline
  • Buna, guest

Titluri similare