Valerian şi Oraşul celor O Mie de Planete (2017) online subtitrat in romana

Remember Me
A password will be e-mailed to you.
Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
Cancel
Filme Online Subtitrate in Romana
HD Valerian şi Oraşul celor O Mie de Planete Online

Valerian şi Oraşul celor O Mie de Planete HD

Valerian and the City of a Thousand Planets    

PG-13 137 min

6.5
IMDB: 6.5/10 155,222 voturi

Director: , , , , , , , , ,

Actori: , , , , , , , , ,

Genul: AcțiuneAventuraFamilie

Premii: 11 nominations.

Tara: France / China / Belgium / Germany / United Arab Emirates / United States / Canada

Vizualizari: 19

“Valerian și orașul celor o mie de planete” este noul film de aventuri SF al lui Luc Besson, legendarul regizor al unor filme care au făcut istorie, precum Leon, Al cincilea element, sau Lucy, și se bazează pe seria de benzi desenate-cult cu același nume, care au inspirat o generație de artiști, scriitori și cineaști.

În secolul 28, Valerian (Dane DeHaan) și Laureline (Cara Delevingne), formează o echipă pentru operațiuni speciale, însărcinată cu menținerea ordinii în teritoriile locuite de oameni.

Cei doi sunt trimiși de Ministerul Apărării într-o misiune în uimitorul oraș Alpha, o metropolă care e în expansiune continuă, și unde specii din toate colțurile universului și-au dat întâlnire pentru a împărtăși cu ceilalți cunoștințele, informațiile și cultura.

În centrul metropolei, însă, și-a făcut loc o forță întunecată și misterioasă care amenință existența pașnică a Orașului celor o mie de planete, iar Valerian și Laureline trebuie să pornească într-o cursă contracronometru pentru a identifica și anihila amenințarea, și pentru a proteja, astfel, Alpha, dar și viitorul Universului.Fii primul care comentează.

Avatar FilmeOnline
  • Buna, guest

Titluri similare