Wonder Woman 1984 (2020) online subtitrat in Romana

Remember Me
A password will be e-mailed to you.
Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
Cancel
Filme Online Subtitrate in Romana
HD Wonder Woman 1984 Online

Wonder Woman 1984 HD

Wonder Woman 2 - Femeia fantastică 2    

PG-13 151 min

6.8
IMDB: 6.8/10 10,037 voturi

Director: , , ,

Actori: , , , , , , , , , , , ,

Genul: AcțiuneAventuraFantezie

Premii: n/A

Tara: United States / United Kingdom / Spain

Vizualizari: 273

Wonder Woman 1984 – Wonder Woman 2 – Femeia fantastică 2 (2020) online subtitrat

Filmul la care fanii și mass-media se refereau inițial ca Wonder Woman 2 este intitulat Wonder Woman 1984. Deși acesta nu este cu siguranță viitorul orwellian o anumită operă literară prezisă (sau este ?!), titlul confirmă continuarea loc în anii 1980 spre sfârșitul Războiului Rece. Ca referință, era 1917 când Diana a pescuit un pilot militar american prăbușit din apele Themyscira și s-a angajat într-o misiune de oprire a zeului războiului, Ares.

Pentru producătorul asociat Anna Obropta, „America a fost la vârful puterii și al mândriei sale” în anul 1984. „Computerele și pantalonii de parașută Apple, bogăția, comercialismul, glamourul, chiar violența – totul era mai mare decât viața”, a spus ea pentru EW . „A fost un deceniu de lăcomie și dorință, un moment al„ Eu, eu, mai mult mai mult ”.”

„A fost o perioadă în care încă nu apăruse niciun cost”, a adăugat Jenkins. „Era frica Războiului Rece. Dar într-adevăr a fost ca: „Aceasta va continua pentru totdeauna!” Sentimentul că lumea este această cornucopie pe care nu ar înceta niciodată să o dea a fost atât de enormă. ”

WB a lansat inițial această linie logală la nivel de suprafață: „Treceți rapid la anii 1980, deoarece următoarea aventură pe ecranul mare a femeii minunate o găsește în fața unui dușman nou: Cheetah”. Pe baza personajelor aflate în joc și a interviurilor cu distribuția și echipa, direct din platoul filmului, mai știm câteva informații.

În primul rând, Diana lucrează acum la Muzeul de Istorie Naturală din Washington, D.C. Este o viață liniștită și se confruntă cu cea mai mare consecință a faptului că este nemuritoare. „Nu numai că a pierdut Steve Trevor [al lui Chris Pine]. A pierdut aproape toți oamenii care sunt importanți pentru ea, deoarece nu sunt nemuritori, iar viața ei este de fapt destul de singură și spartană ”, a spus producătorul Charles Roven. „De fapt, singura bucurie pe care o obține este atunci când face ceva pentru oameni, dacă îi poate ajuta pe cei care au nevoie”.Fii primul care comentează.

Avatar FilmeOnline
  • Buna, guest

Titluri similare